Feesten & partijen

VIER JE FEEST BIJ CAFÉ JANSEN

Al eens bij Café Jansen binnen geweest? Dan weet je dat we een hele fijne en gezellige ruimte hebben voor het vieren van een goed feest. Of het nu een bruiloft, een jubileum, een verjaardag of een personeelsfeest is, Café Jansen is geschikt voor het vieren van ieder soort feest en voor ieder budget. Standaard staat niet in ons woordenboek, dus voor iedere gelegenheid kunnen wij onze ruimte sfeervol, feestelijk en naar uw wensen aankleden.

Wil je ook catering tijdens het feest? Geen probleem. Naast (borrel)hapjes en broodjes, kunnen we ook een diner verzorgen in de vorm van barbecue en (warm/koud) buffet. Alles wordt in eigen keuken bereid en daarom zijn er vele variaties mogelijk. Wij houden graag rekening met diëten en allergieën. Vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij, zoutloos, of zonder (sporen van) noten: wij bereiden voor iedereen een smakelijke catering.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact via onderstaand formulier op en we stellen graag de wensen op maat voor je op, zodat je een memorabel en zorgeloos feest hebt. Of bel naar 0314 34 48 30. Eerst even de sfeer proeven van de locatie? Kom gerust langs.

Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. Zie ook onze privacyverklaring.